Open rondleiding 29 juni

Ontdek meer in het museum, mèt gids!

Op zaterdag 29 juni is er een open rondleiding in 't Hof van Assendelft.

De open rondleidingen zijn bedoeld voor individuele bezoekers, zodat zij ook de gelegenheid krijgen om deel te nemen aan een rondleiding met gids.

In deze rondleiding zal speciaal aandacht besteed worden aan"polderglazen", drinkglazen van de toenmalige polderbesturen.

U betaalt alleen de entree. De rondleiding is gratis.Vrienden van het museum betalen geen entree.Houders van de Museumkaart of Rotterdam Pas betalen geen entree.

Deze rondleiding begint 29 juni om 14.00 uur in 't Hof van Assendelft, Hofweg 13, 3274 BK Heinenoord. Aanmelden voor de rondleiding is niet nodig.

Uniek polderglas uit 1750 van de polder Westmaas-Nieuwland

Uniekpolderglas uit 1750 van de polder Westmaas-Nieuwland