BgMax

Officiele trouwlocatie

Museum Hoeksche Waard is een officiële trouwlocatie. Door de pure romantiek die het museum uitstraalt, de smaakvolle inrichting en de bijzondere sfeer, wordt het museum door velen verkozen als trouwlocatie.

 

Voor de huwelijksceremonie maakt u ook afspraken met gemeente Binnenmaas, afdeling Burgerzaken. Klik hier voor meer informatie. 

Trouwen op unieke plaats

In 't Hof van Assendelft kunnen huwelijken plaatsvinden:

 

Grote trouwzaal

Activiteiten/Trouwen

Het Cultuurhistorisch Documentatiecentrum heeft in 2012 een rigoureuze opknapbeurt gekregen en kan uitstekend dienst doen als grote trouwzaal met voldoende zitplaatsen voor 50 personen.

 

Kleine trouwzaal

Sinds augustus 2016 is de kleine zaal/salon niet meer beschikbaar voor huwelijken.

 

Aansluitend aan uw huwelijk is er gelegenheid om koffie of thee te schenken, eventueel in combinatie met het aansnijden van de bruidstaart. Ook is het mogelijk uw   huwelijksceremonie te combineren met een rondleiding door het museum (max. 60 personen tegelijkertijd). Vraag naar de mogelijkheden bij evenementen.

 

Geen diner of feest

 

Vanaf 2015 heeft het museum besloten geen aanvragen voor volledige huwelijksfeesten (d.w.z.: inclusief diner en/of (dans)feest) meer aan te nemen. Wegens de beperkte mogelijkheden die het monumentale museumgebouw, de collectie en de museumorganisatie met zich meebrengen, is dit niet mogelijk.

 

Zoekt u een unieke, culturele en historische locatie voor uw huwelijksceremonie in de Hoeksche Waard? Eventueel met een stukje taart en rondleiding erbij? Dan is Museum Hoeksche Waard de perfecte plek!

 

Als u iets zoekt waar u de hele huwelijksdag kunt verblijven, inclusief receptie, diner en/of feest? Dan verwijzen wij u graag door naar andere prachtige locaties in de buurt:

 

Restaurant De Koningshoeve Klaaswaal

 

De Eendrachtshoeve Zuid Beijerland 

 

 

Deze adressen zijn officiële trouwlocaties met ruime feestmogelijkheden. 

 

Voor Trouwmomenten en –tarieven

Lees meer: Trouwen op unieke plaats

(Trouw) Fotoreportage

20212Museum Hoeksche Waard beheert twee monumentale panden: ’t Hof van Assendelft en de herenboerderij Oost-Leeuwenstein. T’ Hof is een populaire trouwlocatie. Maar wist u dat t’ Hof en de boerderij ook uitstekende binnen- en buitenlocaties zijn voor een unieke fotoreportage? Ook voor een bruidsreportage!

 

Gedurende de zomermaanden staan de tuinen er prachtig bij. De fraaie Hoftuin is ontworpen door de befaamde tuinarchitecte Mien Ruys (1904-1999) en wordt volledig in haar stijl onderhouden. Maar ook de stijlkamers in ’t Hof en de vaste presentatie in de boerderij bieden een bijzondere setting voor uw bruidsreportage.

 

Ook als u elders trouwt is een bruidsreportage mogelijk in het museum. Bij voorkeur gebeurt dit buiten de openingstijden van het museum. Wegens ruimte gebrek zijn familiefoto’s alleen buiten mogelijk. In de stijlkamers mag niet worden geflitst, wel in de boerderij. Fotoreportages worden uitsluitend geboekt op afspraak.

 

Twee locaties en een tijdslot van anderhalf uur kosten slechts 75 euro. Bij reservering vooraf te voldoen.

Informatie en opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.