Trouwen op unieke plaats

In 't Hof van Assendelft kunnen huwelijken plaatsvinden:

Grote trouwzaal

Activiteiten/Trouwen

Het Cultuurhistorisch Documentatiecentrum heeft in 2012 een rigoureuze opknapbeurt gekregen en kan uitstekend dienst doen als grote trouwzaal met voldoende zitplaatsen voor 50 personen.

Kleine trouwzaal

Sinds augustus 2016 is de kleine zaal/salon niet meer beschikbaar voor huwelijken.

Aansluitend aan uw huwelijk is er gelegenheid om koffie of thee te schenken, eventueel in combinatie met het aansnijden van de bruidstaart. Ook is het mogelijk uw   huwelijksceremonie te combineren met een rondleiding door het museum (max. 60 personen tegelijkertijd). Vraag naar de mogelijkheden bij evenementen.

Geen diner of feest

Vanaf 2015 heeft het museum besloten geen aanvragen voor volledige huwelijksfeesten (d.w.z.: inclusief diner en/of (dans)feest) meer aan te nemen. Wegens de beperkte mogelijkheden die het monumentale museumgebouw, de collectie en de museumorganisatie met zich meebrengen, is dit niet mogelijk.

Zoekt u een unieke, culturele en historische locatie voor uw huwelijksceremonie in de Hoeksche Waard? Eventueel met een stukje taart en rondleiding erbij? Dan is Museum Hoeksche Waard de perfecte plek!

Als u iets zoekt waar u de hele huwelijksdag kunt verblijven, inclusief receptie, diner en/of feest? Dan verwijzen wij u graag door naar andere prachtige locaties in de buurt:

Restaurant De Koningshoeve Klaaswaal

De Eendrachtshoeve Zuid Beijerland

Alcazar Events Puttershoek

Deze adressen zijn officiële trouwlocaties met ruime feestmogelijkheden.

Voor Trouwmomenten en –tarieven

Trouwmomenten en -tarieven (inclusief mogelijkheid voor fotoreportage). Maximaal 1,5 uur.

Cultuurhistorisch Documentatiecentrum

Max. 70 personen

waarvan 50 zitplaatsen

Elke dag, behalve woensdagochtend,