Cultuurhistorisch Documentatiecentrum deels gesloten op 29 september

Gesloten 3Het Cultuurhistorisch Documentatiecentrum zal op zaterdag 29 september gedeeltelijk gesloten zijn vanwege een evenement.

Wel is het deel van de studiezaal toegankelijk waar de kaartenbakken en de computers zich bevinden, die blijven dus beschikbaar.

Onze excuses voor het ongemak.

Ontdek meer in het museum, mèt gids!

Weet u eigenlijk wel hoe interessant de maandelijkse Open Rondleidingen met gids zijn? Van februari tot en met november staan elke laatste zaterdag van de maand de gidsen voor u klaar. De ene keer in 't Hof van Assendelft, de andere keer bij boerderij Oost-Leeuwenstein.

Bij de Open Rondleidingen wordt tevens een verhaal in het mooie Hoeksche Waards dialect verteld door een van de leden van de werkgroep Dialecten. Na afloop van de gratis rondleidingen - u betaalt alleen entree! - kunt u desgewenst het andere museumgebouw nog bekijken. Natuurlijk kunt u ook genieten van een lekker kopje koffie of thee en rondneuzen in de museumwinkel.

De rondleidingen starten om 14.00 uur en duren tot ongeveer 15.30 uur. Op de evenementen agenda - rechts van de pagina - kunt u zien waar de open rondleidingen plaatsvinden, aan de Hofweg 13 of de Dorpsstraat 13. U betaalt alleen entree, de rondleiding is gratis. Vrienden van het museum en houders van de Museumkaart of Rotterdam Pas betalen geen entree. Vooraf aanmelden is niet nodig.

De Open Rondleidingen zijn bedoeld voor individuele bezoekers, zodat zij ook de gelegenheid krijgen om deel te nemen aan een rondleiding met gids. Voor groepen vanaf 6 personen worden al regelmatig op afspraak rondleidingen gegeven in het museum. .