Fondsenwerving nieuw depot

De collectie van Museum Hoeksche Waard wordt momenteel op drie locaties bewaard. De omstandigheden in deze depots zijn niet overal gunstig. Het museum kreeg in 2017 de status Erkend Museum, een van de vereisten hiervoor is dat de collectie wordt opgeslagen in een depot met klimaatbeheersing.

Het is daarom een grote wens van Museum Hoeksche Waard om de starten met de bouw van een nieuw te bouwen depot tussen ’t Hof van Assendelft en Boerderij Oost-Leeuwenstein in. De bouw van dit depot kan starten zodra de financiering rond is. Meer informatie over het te bouwen depot vindt u hier.

Het museum is nog op zoek naar sponsors. Vindt u het ook belangrijk dat het erfgoed van de Hoeksche Waard op de juiste manier bewaard wordt voor de toekomst, lees dan hier over de plannen voor het nieuwe depot.

Voor meer informatie omtrent het depot kunt u contact met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zonder collectie geen museum. En dus ook geen erfgoededucatie meer voor de jeugd in de Hoeksche Waard.